Boomverzorging

Huis in 't veld Houthandel & Boomverzorging is een houtzagerij op de Veluwe welke gespecialiseerd is in het kappen van probleembomen. Dit komt doordat we bomen veelal klimmend kunnen weghalen. Het is daarom voor ons geen probleem grote bomen te kappen in bijv. kleine achtertuintjes of het weghalen van bomen die boven bouwwerken hangen.

 

De boomverzorging is één van onze specialiteiten. Naast het kappen van bomen kunnen wij ook de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

–    snoeiwerkzaamheden;
–    kandelaberen;
–    werkzaamheden t.b.v. stormschade;
–    houtsnipperen;
–    stobbenfrezen;
–    afvoeren van vrijgekomen materialen met eigen transport;
–    advies.

 

Transport
Omdat wij over onze eigen uitrijwagen beschikken kunnen wij zelf het transport voor u verzorgen van uw tuin naar de zagerij en weer terug. Ook het hout uit uw bos halen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

 

Houtsnippers
Bij het versnipperen van de takken van uw boom blijven er houtsnippers over. Deze snippers worden altijd kosteloos door ons afgevoerd. Indien u deze in uw eigen tuin wilt verwerken is dat natuurlijk altijd mogelijk.


Heeft u een vraag, of wilt u, geheel vrijblijvend, een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande link.

Contact:

Bellen:     06 – 291 40 402 (bij geen gehoor, graag de voicemail inspreken)
E-mail:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen 48 uur ontvangt u een reactie.

 
Projecten,

Frank Huis in 't veld Houthandel & Boomverzorging realiseerde reeds vele projecten. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina.

bekijk projecten
 
Contact,

Wenst u meer informatie over onze diensten, neem vrijblijvend contact op met Frank Huis in 't veld.

contactgegevens

Frank Huis in t Veld, de specialist op het gebied van boomverzorging in de regio Apeldoorn, Epe, Emst, Heerde en Vaassen

Copyright © Houtzagerij Veluwe 2024 - Sitemap - Design & realisatie EyeHan
Top