Elk bos heeft onderhoud nodig om de houtopstand veilig en gezond te houden. Wij kunnen voor u het gehele proces verzorgen: van het inplanten van uw bos tot de eindkap en het bos weer plantklaar maken. Wij vinden het tijdens onze werkzaamheden belangrijk dat het bos met respect behandeld wordt. Dit houdt in dat wij per bos beoordelen welke machines er ingezet moeten worden om insporing en beschadigingen zo veel mogelijk te voorkomen.

 

Bouwrijp maken van bouwkavels
Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het vellen van bos en bomen kunnen wij ook voor u het bouwrijp maken van uw bouwkavel verzorgen. Dit houdt in dat wij alle houtopstand op uw terrein verwijderen inclusief alle takken en stobben. Afhankelijk van de hoeveelheid en de kwaliteit van de houtopstand kan dit kosteloos.

 

Heeft u een vraag, of wilt u, geheel vrijblijvend, een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande link.

Contact:

Bellen:     06 – 291 40 402 (bij geen gehoor, graag de voicemail inspreken)
E-mail:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen 48 uur ontvangt u een reactie.

 

 
Projecten,

Frank Huis in 't veld Houthandel & Boomverzorging realiseerde reeds vele projecten. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina.

bekijk projecten
 
Contact,

Wenst u meer informatie over onze diensten, neem vrijblijvend contact op met Frank Huis in 't veld.

contactgegevens

Frank Huis in t Veld, de specialist op het gebied van boomverzorging in de regio Apeldoorn, Epe, Emst, Heerde en Vaassen

Copyright © Houtzagerij Veluwe 2024 - Sitemap - Design & realisatie EyeHan
Top