Wij verzagen hout en kopen ook hout van derden in. Het voordeel hiervan is dat uw boom geld kan opleveren. Afhankelijk van de soort en standplaats kan het dus zo zijn dat uw boom kosteloos wordt weggehaald of zelfs nog wat opbrengt.  
Tevens kopen wij hout op stam. Een bosopstand is geen enkel probleem voor ons. Alle soorten rondhout worden door ons ingekocht; van Populieren tot Grove den en van Eik tot Douglas, op stam of reeds geveld.

 

Transport
Omdat wij over onze eigen uitrijwagen beschikken kunnen wij zelf het transport voor u verzorgen van uw tuin naar de zagerij en weer terug. Ook het hout uit uw bos halen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

 

Houtsnippers / -chips
Wij verkopen houtsnippers (van takken) en tevens volhout houtsnippers (van stamhout). Bij het verzagen van bomen ontstaat er altijd afvalhout. Dit restproduct wordt door ons versnipperd hierdoor hebben wij altijd volhout houtsnippers in voorraad. Het grote voordeel van volhout houtsnippers is dat hier geen blad of naalden doorheen zitten. Hierdoor zijn deze snippers vele malen schoner en gaan veel langer mee dan snippers van takhout.

 

Houtchips voor hout gestookte centrales.
Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Dit is daarom ook een belangrijk speerpunt voor Huis in 't veld Houthandel & Boomverzorging. Wij zijn van mening dat een boom maximaal rendement moet opleveren met zo min mogelijk transporthandelingen. Wij leveren dan ook zo veel mogelijk direct aan de lokale eindgebruiker. Dit houdt in dat u voor uw houtgestookte centrale rechtstreeks bij ons uw houtsnippers/-chips kunt afnemen zonder de tussenkomst van een tussenhandelaar. Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven.


Heeft u een vraag, of wilt u, geheel vrijblijvend, een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of klik op onderstaande link.

Contact:

Bellen:     06 – 291 40 402 (bij geen gehoor, graag de voicemail inspreken)
E-mail:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen 48 uur ontvangt u een reactie.

 
Projecten,

Frank Huis in 't veld Houthandel & Boomverzorging realiseerde reeds vele projecten. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina.

bekijk projecten
 
Contact,

Wenst u meer informatie over onze diensten, neem vrijblijvend contact op met Frank Huis in 't veld.

contactgegevens

Frank Huis in t Veld, de specialist op het gebied van boomverzorging in de regio Apeldoorn, Epe, Emst, Heerde en Vaassen

Copyright © Houtzagerij Veluwe 2024 - Sitemap - Design & realisatie EyeHan
Top